Мерил Стрийп: Никол Кидман е толкова добра актриса, че това е почти "травмиращо"

Двете актриси си партнират във филма "Часовете" от 2002 г. и в сезон 2 на "Големите малки лъжи". Скоро Стрийп разсмя публиката, като се пошегува, че е "Много, много трудно да те наричат непрестанно най-великата актриса на твоето поколение".

"Кое още по-трудно?", пошегува се Мерил Стрийп и добави, визирайки Кидман: "О! Още по-трудно е, когато играеш с друг човек, който също е много, много, много, много велик актьор. Това е истински трудно".

Стрийп казва, че работата с Кидман в "Големите малки лъжи" е била моментът, в който "се е приближила до огромните дарби, които Никол има, до сеизмичната банка от емоции, които е заключила в себе си, и до нейната издръжливост в стремежа ѝ да бъде истински творец, както и до нейната дисциплина".

Тя цитира Кидман, която в първия ден от снимките избира да направи емоционална сцена няколко пъти, като всеки път се представя отлично.

"Още не съм се възстановила от този първи ден, никога не съм виждала подобно нещо в живота си", каза Стрийп. "За мен беше почти травмиращо, защото си мислех, че тази жена е валкирия. Как е способна да издържи на това? Никога не се отпуска, никога не се предава", допълни Стрийп./БГНЕС