Rokh и H&M отпразнуваха сътрудничеството си с парти в Лондон

Известен с авангардната си чувствителност и деконструирани кройки, дизайнерът Рок Хванг прави вълни в фурор на модата със своята едноименна марка. Сега Rokh и H&M обединиха усилията си за съвместна работа, изпълнена с нестандартни и приспособими елементи за гардероба, съобщи NYLON.


За да отпразнува старта, търговецът на дребно организира интимно парти на 16 април в Dover Street Market в Лондон, където гостите бяха посрещнати с негрони и джин мартини, докато Кралският филхармоничен оркестър свиреше заедно с инсталацията на Jabez Bartlet. Тълпи се събраха около забележителни участници, сред които Аукуафина, Летиция Райт, Оливия Кук, Джонатан Бейли и Ирина Шейк, които носеха артикули от серията.

"Rokh е символ на индивидуалност", каза Хванг, "затова беше страхотно, че толкова много уникални таланти от света на музиката, изкуството и дизайна допринесоха за това фантастично събитие по представянето на Rokh H&M. Много се зарадвах, когато видях как хората носят визиите от колекцията по свой собствен начин".

Въпреки парти атмосферата в магазина, артистичните произведения на Хванг служат като лек отдих - и дори съперничат на околните стелажи с утвърдени луксозни марки. Един от най-изключителните артикули е бежов вълнен блейзър, изцяло покрит с шипове и пристегнат с изключително дълъг черен колан с втулки. Има и подобрени версии на други основни неща - включително овърсайз копчета, дънки за светло пране и корсетни топове - както и някои забавни мъжки елементи, като тениска с щампа и кожени къси панталони. Но това, което прави тази колекция наистина забележителна, е, че всички елементи са „унисекс“ и могат да се смесват, съчетават и пренастройват, за да отразяват собствения ви стил.

„А това е и начин да се насладите на изискан дизайн на достъпна цена“, каза Аукуафина, която носеше изрязана карирана жилетка и черна пола. "Нося H&M, откакто се помня", заяви актрисата и добави, че любимата ѝ дреха от колекцията е двупластовият тренч.

Колекцията стартира в избрани магазини на H&M и онлайн на hm.com на 18 април./БГНЕС.

Тагове: