2024 е годината на моден подем за Кристен Стюарт

Актрисата Кристен Стюарт винаги е била истинско момиче на модата и неведнъж е доказвала, че може да се изяви на червения килим. Макар че обича костюмите на Chanel (все пак е дългогодишно лице на марката), напоследък личният стил на Стюарт се насочва към интересни експерименти. 2024 г. се очертава да бъде годината, в която Стюарт ще открие своя собствен стил.

Стилизиран от Тара Суенън, гардеробът на Стюарт напоследък се върти около преобръщането на класическата кройка. Освен това се набляга на показването на кожата - намек за филма Love Lies Bleeding, който Стюарт промотира в момента и който изследва културата на бодибилдинга.
"Когато мислехме за външния вид, се опирахме на идеята за закачливост с романтичен ръб, но в същото време неособено секси", каза наскоро Суенън пред Vogue.
На премиерата на "Love Lies Bleeding" в Лос Анджелис Стюарт носеше черно, високо изрязано боди на Bettter, което имитираше синджир за борба. Беше неочаквано секси. Навън в Ню Йорк тя също преоткри черния костюм в кожен блейзър Brunello Cucinelli, съчетан със сутиен, къса пола и чорапогащник с жартиери.
Дори когато актрисата се е придържала към по-традиционни, сдържани визии, тя се е стараела да ги осъвремени малко. За промоцията на филма в Берлин звездата носеше бял костюм с пола на Chanel - долната половина беше с прозрачно покритие, наложено върху бели чорапогащи в стил спандекс. Неочаквано, но елегантно! За участие в токшоу в Ню Йорк Стюарт облече топ с мъниста Monot, допълнен от пола, дълга до земята; Това беше свеж поглед към класическия LBD.
Всичко това означава, че Стюарт е пълна господарка на модата тази година. Трябва да се възхищаваме, когато една звезда се противопоставя на тенденциите и върви в собствен моден ритъм. Изисква се много увереност, за да се покажеш по слипове или чорапогащници в стил бельо посред бял ден, а Стюарт се справя отлично./БГНЕС