8-годишният Гого, ударен от мълния в Бургас, мечтае да стане като Меси

Малкият Георги от Бургас, който беше поразен от мълния в Морската градина на 20 юли, се чувства добре и се възстановява успешно. Момчето беше изписано от болницата само преди дни и вече няма търпение да се върне на футболния терен със своите съотборници от детската школа на Футболен клуб „Нефтохимик", предаде кореспондентът на БГНЕС в региона. Момчето, което наесен ще бъде в трети клас, мечтае да стане велик футболист като Меси.


Родителите на Гого Георги и Цветелина Тодорови се срещнаха с медиите, за да благодарят на бургаските лекари, които върнаха живота на сина им.

Семейството пристигна заедно , както са били в деня на инцидента на разходка на плажа, със сестричката на Георги и с любимото куче лабрадор.


„Едно голямо благодаря на всички доктори, които ни помогнаха. Аз му оказах първа помощ, когато го удари мълнията на плажа. Веднага започнахме да го реанимираме със съпругата. На два пъти го връщахме към дишане. Един човек ми го откъсна от ръцете и тръгнахме към първата кола, която беше на плажа и хората ни откараха до болницата", разказа бащата на Гого, който се връща към болезнения спомен. Инцидентът се случва на рождения му ден.

„Да благодаря на Господ, детето е добре! Жив и здрав е може да върви. Няма увреждания!", сподели бащата та Гого.


Майката на момчето Цветелина пожела на всички много здраве и сподели, че най-важното е подкрепата в семейството./БГНЕС