8 слънцезащитни продукта, предпочитани от звездите

Звездите често говорят за това как съжаляват за часовете, прекарани под слънцето "без SPF", и силно препоръчват да не пренебрегвате слънцезащитните продукти - днес изглежда всеки знае за вредното въздействие на ултравиолетовите лъчи.

Мей Мъск, майката на основателя на SpaceX и Tesla Илон Мъск, отделя много внимание на грижата за кожата. Трябва да се грижите за кожата си, защото в противен случай започвате да се гледате в огледалото и да не се харесвате – а това не трябва да бъде, призна 73-годишната моделка в интервю за Vogue. Кожата на Мей Мъск винаги изглежда гладка и сияйна: Мей се стреми към перфектния тон. Тя използва Clé de Peau Radiant Fluid Fluid Foundation SPF 24, за да създаде своя грим.

Джулия Робъртс

Звездата от Pretty Woman призна, че прекарва много време с децата си на открито под слънцето и затова постоянно използва продукти със SPF. Джулия Робъртс съчетава защитата от слънцето с грижата за кожата: актрисата каза пред People в интервю, че любимият й овлажнител е Lancôme Absolue Precious Cells Advanced Regenerating and Reconstructing Cream SPF 15.

Дженифър Анистън

Звездата от „Приятели“ призна в интервю, че наистина съжалява, че е загаряла дълги години, без да използва слънцезащитен крем. Сега актрисата е голям фен на грима с UV защита – любимият на Анистън е Clé de Peau Beauté Concealer Broad Spectrum SPF 25. Актрисата и телевизионна водеща Джена Деуан също е фен на този инструмент.

Сара Джесика Паркър

Звездата от "Сексът и градът" разказа за основния си продукт, който използва от години за кожата си. Подобно на Джулия Робъртс, тя комбинира грижата за кожата със защитата от слънцето и използва La Roche-Posay Toleriane Moisturizer, екологично чист овлажнител.

Дженифър Лопес

Разказвайки за тайните си на младостта, певицата отбелязва важността на ежедневната употреба на слънцезащитни продукти. Дженифър Лопес спазва това правило от много години. Ежедневната употреба на SPF, макар да не беше слънчево в някои дни в Ню Йорк, когато живеех там, предпазва кожата ми от слънцето и щетите от околната среда“, казва Лопес. Тя традиционно използва собствената марка на JLo, That Big Screen SPF 30, но има друг фаворит: Ultra Sheer Face Mist слънцезащитен крем на Neutrogena.

Дженифър Гарнър

Тя е убедена, че използването на SPF не е необходимо само, когато трябва да прекарате един ден на слънце. Вярвам, че прилагането на тези продукти трябва да бъде толкова редовно, колкото и миенето на зъбите. Ракът на кожата е предотвратим: всичко, което трябва да направите, е да се заемете сериозно със защитата от слънцето. Винаги казвам: „Няма нищо по-добро за 50-годишен от слънцезащитен крем за 20-годишен“, каза актрисата в интервю за People. Самата тя се опитва редовно да използва средства със SPF. Чантата за грим на Гарнър съдържа Neutrogena Invisible Daily Defense Face Mist SPF 50 и Invisible Daily Defense Face Serum SPF 60.

Блейк Лайвли

Актрисата не злоупотребява с посещенията при пластични хирурзи, но може да се похвали с добре поддържана кожа. В своя инстаграм Блейк разкри една от тайните за красота и разказа за грижата си, която включва и SPF защита. Любимият продукт на актрисата е грим Darphin SPF 50.

Хейли Бийбър

Хейли Бийбър наскоро публикува ново видео в TikTok за ежедневната си грижа за кожата, отбелязвайки, че използването на продукт със SPF е съществена стъпка в грижата за кожата. Моделката предпочита Elta MD Tinted Sunscreen фон дьо тен със SPF ефект. Клои и Кортни Кардашиян, Кендъл Дженър, звездата от Euphoria Сидни Суини, съпругата на Бруклин Бекъм Никола Пелц и други също са фенове на това средство. В своя Instagram моделът каза на феновете, че използва Elta MD Skinscare UV Clear Broad-Spectrum SPF 46.

Освен Vogue и People, източници за този текст са и US Magazine и Today. /БГНЕС