Адел била капризна дива, с която е кошмарно да се работи

Служителите в комплекса "Сезарс Палас" в американския град Лас Вегас, където трябваше да се състои отменения концерт на Адел, я обвиниха в капризно поведение и казаха, че работата с нея и екипа й е "истински кошмар".

Става дума за вече отмененото шоу на певицата Weekends With Adele. Според запознати то е била отменен заради прищевките на звездата. Журналистът от Лас Вегас Скот Робин каза пред Daily Mail, че Адел имала огромни изисквания за оборудване и „комплекс на дивата“, който не искала да „изключи“.

Заведението има огромен екран, много високотехнологичен, но екипът на Адел настоял за напълно нова система с екран, който е с няколко инча по-голям от инсталирания “, каза журналистът, добавяйки, че е невъзможно да се достави ново оборудване навреме поради прекъсване на доставките. Твърди се, че Адел е знаела за тези проблеми и шоуто може да бъде застрашено, но все пак настоявала за новото оборудване. В резултат концертът трябваше да бъде отменен.

Служителите на Caesars Palace дори нарекли работата с нея „истински кошмар“

Самата Адел не е коментирала публично тези обвинения, тя само се извини в Instagram на феновете за отмененото шоу.

„Много съжалявам, но шоуто ми не е готово. Направихме всичко възможно да бъде всичко перфектно, но бяхме разочаровани от закъсненията на доставката и от коронавируса. Ужасно съм разстроена, толкова съжалявам, че това се случи в последния момент“, каза Адел във видео със сълзи на очи. /БГНЕС

Тагове: