Адел излезе на сцената като култовата Мортиша Адамс

От първите дни на октомври западните звезди празнуват Хелоуин, който официално се провежда в последния ден на месеца. Адел се присъедини към общото забавление и наскоро участва на концерт в Лас Вегас в образа на култовата и мрачна Мортиша Адамс, героиня от популярната филмова и телевизионна вселена „Семейство Адамс“. Певицата излезе пред обществеността в дълга до земята кадифена черна рокля с дълъг шлейф, „вампирски“ вампир и искрящ сребрист колан. Визията беше завършена с дълга черна перука, аксесоари в готически стил и подходящ грим.

„Нямате нищо против, че реших така да се облека днес?“, шеговито попита Адел феновете си, които с бурни аплодисменти изразиха възторг си от тоалета й . Певицата също така каза, че иска да носи изкуствени зъби, но по време на проверката на звука се оказа, че поради тях шепне, така че трябваше да изостави този детайл от изображението. „Вече не приличам на себе си, не бих могла да звуча различно“, обясни Адел и добави, че във всеки случай не изобразява вампир.

По-късно певицата публикува снимки от концерта в социалните мрежи. Много от феновете й отбелязаха, че черната коса й стои много добре.

Наскоро Адел говори за борбата си с алкохолизма и призна, че й е скучно да е трезва. /БГНЕС