Агентът на Кайседо: ЦСКА се страхува, че може да го загуби и иска да го изкара лош

Сагата около ЦСКА и Жорди Кайседо продължава, а агентът на еквадореца - Ернан Банято, отправи поредни обвинения към клуба. Скандалът между двете страни избухна преди два дни, когато "червените" обявиха, че нямат идея къде е итрачът и ще търсят правата си по съдебен път.

„Жорди е добре, никога не е изчезвал. ЦСКА опитва да го постави в трудна ситуация. Кайседо отиде в клуба в сряда и остави паспорта си за получаване на виза за Австрия, но от авиокомпанията казаха, че багажът му ще пристигне в петък. Затова решихме да се срещнем в Истанбул, за да обсъдим положението му. Клубът прие това като неподчинение и излезе със заплахи за съд. Това е лошо отношение от тяхна страна към играча“, обяви мениджърът на играча Ернан Банято пред еквадорското радио „Сонорама“.

„Има разговори с клубове за Жорди Кайседо, но конкретните оферти, които съм представил на клуба, никъде не са споменавани. Клубът няма право да регистрира нови играчи заради наложено от ФИФА наказание. Затова не са те хората, които имат право да говорят за професионализъм. В ЦСКА все повече се страхуват, че може да загубят Жорди и затова умишлено започнаха кампанията, която само да опетни името на играча. Това е техният начин да спрат интереса на други клубове към него. Искат да го изкарат лош човек, за да може големите клубове да се откажат от него“, каза още агентът на Кайседо. /БГНЕС