Актриса от “Сексът и градът” снима сериал за Netflix

Ким Катрал ще играе ролята на гримьорка в драматичния сериал на Netflix "Glamorous"

За много от феновете на "Сексът и градът" Ким Катрал беше определението за бляскава. Така че може би е съвсем подходящо следващият ѝ телевизионен проект да бъде "Glamorous", сериал на Netflix, в който Катрал ще се превъплъти в ролята на гримьорка.

"Glamorous", който през 2019 г. беше поръчан като пилотен в The CW, разказва историята на Марко Мехия (в ролята актьорът, певец и YouTuber Мис Бени), хомосексуалист, който отива да работи за козметичната кралица на героинята на Катрал - Мадолин Адисън. Сериалът разказва за Марко, който трябва да разбере какво иска от живота си и какво наистина означава да си гей.

Netflix поръчва 10 епизода от сериала. Снимките на проекта ще започнат в Торонто през юли.

Сценарист и изпълнителен продуцент на продукцията е Джордън Нардино, а Деймън Уейанс-младши и Камерън Тарлоу от Two Shakes Entertainment също са изпълнителни продуценти. Продуцент е студио CBS.

Катрал получи пет номинации за "Еми" за ролята на Саманта Джоунс в "Сексът и градът", но се оттегли от образа, след като през 2017 г. отказа сценария за третия филм. "Голяма мъдрост е да знаеш кога е достатъчно", сподели Катрал за списание “Върайъти”. /БГНЕС