Албер II и Шарлийн на откриването на фестивала в Монте Карло

Принцеса Шарлийн от Монако, заедно със съпруга си, принц Албер II, присъства на откриването на 61-ия телевизионен фестивал в Монте Карло. За излизане Шарлийн избра зелена рокля на Lanvin с асиметричен подгъв, гарниран с волани.

Откакто принцесата се завърна от Швейцария, където възстановяваше здравето си след прекарана УНГ инфекция, общественото внимание беше приковано към фигурата й. Причината за това бяха слухове за проблеми в семейния живот на княжеската двойка, които се подхранваха от дългото отсъствие на Шарлийн от двореца. Още преди да замине за Швейцария, тя се лекуваше няколко месеца в Южна Африка, където се бе заразила.

Наскоро френското издание Voici съобщи, че Албер II се е задължил да плаща на съпругата си 12 милиона евро годишно, за да посещава социални събития с него и да изпълнява кралски задължения, създавайки вид на стабилен брак. Самият принц на Монако обаче уверява, че всичко в отношенията му със съпругата му е наред.: „Принцесата много ни липсваше. И, разбира се, бяхме много наранени от злите слухове, които се разпространяваха около нас. Но въпреки раздялата издържахме и често си говорихме. Сега Шарлийн отново е с нас и това е най-красивото нещо, което може да се случи. Тя се оправи и най-накрая можем да прекараме време заедно. Това е облекчение и радост за всички нас”, каза принца. По-рано, през май, принцеса Шарлийн от Монако, заедно със съпруга си и децата си, посетиха международния детски турнир по ръгби Sainte-Devotte. /БГНЕС