Алек Болдуин чака пето дете

62-годишният Алек Болдуин и неговата 36-годишна съпруга Хилария ще станат родители за пети път. Това съобщи съпругата на холивудската звезда в Инстаграм. Там тя качи видео, на което се чува сърцебиенето на бебето.

„Включете звука. Позволявам на детето на говори, защото аз нямам думи, за да изразя как ни кара да се чувстваме този звук. Току-що получих добра новина, че всичко е наред и бебето е добре. Искам да споделя това с вас“, написа Хилария.

Преди година тя пометна, но само след няколко месеца отново забременя. За съжаление и тази бременност се оказа неуспешна. Въпреки тежката загуба само след няколко дни Хилария и Алек признаха, че отново ще опитат да имат дете... и както се вижда удържаха на думата си.

„Ако имате деца, понякога чувствате, че не можете да се спрете да имате още. Всеки път, когато те се появяват, ние си мислим: Това е прекрасно. Нека си направим още едно“, заяви Болдуин.

Алек и Хилария са женени от 8 години. Те имат четири деца: Кармен на 6 години, Рафаел - на 4 г., Леонардо - на 3 г., и Ромео - на 22 месеца. Актьорът също така има 24-годишна дъщеря от брака си с Ким Бейсингър. /БГНЕС