Александър Сиди: Кирил Петков излъга всички как ще направи живота на българите прекрасен

Съпредседателят на ВМРО и кандидат за народен представител в 16 МИР Пловдив град и 2 МИР Бургас Александър Сиди заяви в свое видео от Фейсбук страницата си, че благодарение на управлението на Кирил Петков българите обедняха, като се позова на последното проучване на агенция „Медиана“, според което 70% от българите за последната година имат влошено материално състояние.

Сиди е категоричен, че това е най-некадърното правителство, управлявало България за последните 30 г., защото доведе до това, че българите се страхуват да посрещнат зимата.

Според последното проучване на „Медиана“ за 70% от българите последната една година е била ужасна и те са влошили своето материално състояние. За 40% от българите има проблем и страх как ще посрещнат тази зима. Те спестяват от храна и отопление.

Да, има криза, но тази криза не дойде от Русия, Вашингтон или Брюксел. Тази криза дойде от Канада. Дойде канадският измамник и излъга всички как ще направи живота на българите прекрасен. Всъщност нищо такова не се случи. Това беше едно от най-некадърните управления на страната ни през последните 30 години. То доведе до незапомнена инфлация от 97-а година насам. Доведе до това, че половината от българите да не могат да посрещат зимата, да се страхуват от това, че идва зима. Всичко това е, защото тези хора дойдоха с една единствена цел и мисия – да облагодетелстват себе си, да предадат българския национален интерес и да си отидат в Канада, заявява Сиди.

Само че тези, които днес ни лъжат, защото идват избори, утре имат резервен план. Утре ще си отидат – кой в Канада, кой пък ни лъже, че ще отиде после в Москва, но ние искаме да живеем днес, тук и сега, нормално, спокойно, сигурно, с достатъчно доходи и независима българска политика, подчертава Сиди.

Идват избори, този път нека и да помислим, призовава още Александър Сиди. /БГНЕС