Аня Тейлър-Джой тайно се омъжи

Звездата от сериала на Netflix "Дамски гамбит" Аня Тейлър-Джой се е омъжила за любимия си Малкълм Макрей на малка интимна сватба, разкрива "Page Six". Щастливото събитие се е състояло в САЩ, преди актрисата да отлети за Австралия, за да продължи снимките на "Фюриоса", предисторията на "Лудия Макс: Пътят на яростта".

26-годишната актриса за първи път предизвика слухове, че е сгодена за 27-годишния музикант и актьор миналия месец, след като се появи с диамантен пръстен на годежния си пръст. Младоженците бяха забелязани в понеделник в Сидни, а Тейлър-Джой, облечена в пуловер и дънки, беше видяна да носи годежния си пръстен.

Въпреки че са били дискретни, смята се, че двойката се среща от миналата година. Източници твърдят, че новоженците планират да направят по-голяма церемония, когато се върнат в САЩ.

Тейлър-Джой и Макрей дебютираха на червения килим на афтърпартито на Vanity Fair за Оскарите през февруари, а тя даде първия си публичен коментар за него пред британския Vogue през март.

Тейлър-Джой трябва да участва в следващите два филма за "Лудия Макс", включително в предисторията "Фюриоса".

"Онзи ден казах на партньора си, че той е моето хоби", каза Тейлър-Джой. И добави: "Най-накрая намерих човек, който с удоволствие ще седи в тишина с мен и ще чете. По принцип сме общо на 87 години и това работи много добре". На свой ред Макрей публикува в Instagram снимка на двойката, облечена в Dior на събитие на VF, като написа: "Гордея се с това момиче". /БГНЕС