Андреа с освежаващ флирт в новия сингъл „Talk to Me“

След година, пълна с предизвикателства, Андреа навлиза в 2021 г. с весела перспектива и на 2 април издава новия сингъл „Talk To Me“. Този сингъл е забавна, безгрижна песен, която говори за изкуството на флирта.

„Наистина исках да направя песен, която да отвлича вниманието и да позволява на хората да се наслаждават, да се отпуснат и да танцуват“, казва Андреа. Първият й сингъл „I Know“ направи премиера в престижния британски музикален блог Blackplastic, а вторият й сингъл, издаден по-късно през 2020 г. „I Don't Know Your Name“ надмина всички очаквания с приблизително 140 000 стрийминга между оригинала и ремиксите. „I Know“ се излъчва редовно по радио Fresh и FM + в София от ноември 2020 г.

Тази изгряваща поп звезда казва, че целта зад "Talk to Me" е да се създаде свеж, модерен звук, преплетен с ретро синт елементи. Текстът „don’t wanna wait or hold back, don’t wanna lose you out of sight” подчертава страстната нужда, която хората имат в момента, когато се „влюбват“ за първи път. „Talk To Me“ е почивката, от която всички се нуждаем, почивка от всички сериозни теми - напомня на слушателя за щастливи, безгрижни моменти в живота.

„Talk to Me“ ще бъде достъпна навсякъде на 2 април.

Музиката е универсална. Думите Скопие и Македония рядко се появяват, когато става въпрос за модерна музика. Всъщност нито един артист не е постигнал такъв успех извън пределите на бивша Югославия. Андреа е на различно пътешествие от всички преди нея. Крайната и цел е да трансформира своята публика чрез силата на музиката - да помогне на слушателите си да открият себе си. Гласът на Андреа докосва душата.

Родена е на 14 февруари 2000 г. Любовта й към музиката започва на петгодишна възраст, когато се премества в Харлем за една година. Най-ранните й спомени са за госпъл музика, соул и R&B звуци, които тя ги присвоява, и които я превръщат в любител на музиката през целия живот. Като дъщеря на професор по право и лекар очаква се тя да избере "уважавана" кариера. Основната подкрепа в страстта й идва от дядо й, който умира неочаквано, когато Андреа е на 9 години.

Андреа се губи без своя водач, ментор и приятел. С напредването на тийнейджърските години тя се бори да намери своето място в живота, справяйки се с депресията и с личната идентичност. Единствен източник на комфорт намира в музиката. Тя намира своя музикален наставник - доказания продуцент / композитор Александър Масевски, който веднага разпознава вродения й талант. Под ръководството на Масевски, Андреа започва да развива вокалните си способности и в същото време открива автора на песни в себе си.

Масевски я насърчава да се запише в Музикалния факултет в Скопие, където се учи да свири на китара и пиано. През последните две години и половина Андреа работи усилено в студиото, създавайки музика и текстове от сърце.

Дебютният й сингъл „ I Know“ е публикуван в престижния британски блог Blackplastic, който описва песента като любовна песен, която ви отърсва от моментния чар. Андреа била е включена в много други музикални блогове в САЩ, Бразилия, Полша и Русия. Давала е и интервюта за радио и подкасти в САЩ, Великобритания, Холандия и Мексико. „ I Know“ е излъчена в над 100 радиостанции по целия свят, включително тези в САЩ, Великобритания, Германия, Холандия, Италия, Швейцария, Норвегия, Франция, Мексико, Канада, Сингапур, Южна Африка, Гърция, Македония, България и други. В допълнение към своите 1,3 милиона гледания в YouTube, нейната музика е поточена повече от 6 милиона пъти в TikTok. Само за няколко месеца след дебютния си сингъл, Андреа стана най-международният изпълнител сред македонските музикални звезди. /БГНЕС