Андрю Гарфийлд се среща с "професионална вещица"

Личният живот на Андрю Гарфийлд очевидно се подобрява. Онзи ден папараци уловиха актьора на среща в Лос Анджелис с ново момиче - двамата се държаха за ръце, прегръщаха се и се гледаха с копнеж.


И това беше двойна среща - влюбените се разхождаха с приятелите на Андрю, певицата Фийби Бриджърс и нейния партньор - комикът Бо Бърнам. Което означава, че двойката вече е достигнала по-сериозен етап от връзката си.

Избраницата на звездата от "Новият Спайдърмен", д-р Кейт Томас, не принадлежи към света на шоубизнеса. Тя е учила религиозна философия в Оксфордския университет и е публикувала в много известни издания като Vogue и The Telegraph. Въпреки това на своя уебсайт Кейт се описва като "духовен консултант" с 23-годишен опит, който предоставя консултации и преподава древни и съвременни духовни практики и ритуали. Описва се и като "професионална вещица". На своите ученици Томас предлага да се опитат да не се фокусират върху рационалното, а да "изследват света на енергията, астрологията и духовните практики".

Припомняме, че последната сериозна връзка на Гарфийлд беше с колежката му в "Спайдърмен" Ема Стоун: знаменитостите се срещаха от 2011 до 2015 г. След като скъса с актрисата, Андрю беше забелязван с различни момичета, но всички тези романси се оказаха краткотрайни./БГНЕС