Анджелина Джоли не се смята за добра майка

Анджелина Джоли прекарва заключването вкъщи с шестте си деца по време на пандемията, като жонглира между домашното им обучение и собствените актьорски проекти.

И докато звездата от "Господарка на злото" е невероятно лаконична за семейния си живот, тя даде рядко интервю за времето заедно с децата за британския "Вог". Украсявайки корицата на модното издание, Анджелина говори за остаряването и си спомня сладък момент, когато децата й изразили загриженост за нея.

Тя каза: "Очаквам с нетърпение петдесетата си годишнина - чувствам, че ще постигна голям напредък през петдесетте си години. Но въпреки това децата ми напомнят, че с тази възраст шега не бива. Един ден бяхме на батута, а те ми казаха: "Не, мамо, не, не го прави. Ще се нараниш. И си помислих: „Боже, не е ли смешно. Имаше ден, в който бях екшън звезда, а сега децата ми казват да сляза от батута, защото ще се нараня."

Обсъждайки майчинството, актрисата, която е майка на Мадокс, на 19, Пакс, на 17, Захара, на 16, Шайло, на 14 и 12-годишните близнаци Вивиен и Нокс, каза за жонглирането между кариерата си и грижата за децата: „Ами, никога не съм била добра в това да седя кротко на едно място. Въпреки че исках да имам много деца и да бъда майка, винаги съм си се представяла като Джейн Гудал, пътувайки някъде насред джунглата. Не съм си се представяла в този традиционен смисъл на майчинството".

Тя продължи: "Мисля, че ми липсват много неща, за да бъда традиционна майка, която остава вкъщи. Справям се, защото децата са доста издръжливи и ми помагат, но аз изобщо не съм добра."

Децата на Анджелина, на които тя е родител заедно с бившия й съпруг Брад Пит, несъмнено намират много начини, за да се забавляват по време на пандемията.

Актрисата разкри техните интереси, които включват главно изучаване на чужди езици. По време на интервю за „Часът на жените“ на Би Би Си тя каза: „Всички деца учат различни езици. Шайло учи камбоджански език, Пакс се фокусира върху виетнамски, Мад се посвети на немски и руски, Захара говори френски, Вивиен наистина искаше да научи арабски, а Нокс учи езика на жестовете." /БГНЕС