Анджелина Джоли ще консултира Another Tomorrow за устойчивата мода

Анджелина Джоли се присъедини към консултативния съвет на веригата за дрехи Another Tomorrow. Тя ще консултира компания по въпросите на устойчивата мода, съобщи DesignScene.


Година след стартирането на собствената си устойчива марка, Atelier Jolie, в сътрудничество с Chloé, ангажиментът на Джоли да промени бъдещето на модната индустрия е непоколебим. Като стратегически съветник на Another Tomorrow, марка, известна с отдадеността си на отговорно добивани и етично произведени материали, Джоли носи своето значително влияние и ангажираност към устойчивостта. Основана от Ванеса Барбони Халик през 2020 г., Another Tomorrow има за цел да насърчи мащабната кръгова икономика и прозрачност.

Партньорството между актрисата и веригата от Ню Йорк ще предизвика и промени традиционните практики на модната индустрия. Дълбоките хуманитарни ангажименти на Джоли са в съответствие с основополагащите стълбове на марката за хуманно отношение към хората, животните и околната среда чрез иновативни подходи, като уникални цифрови идентификатори за прозрачност на веригата за доставки и програма за автентифицирана препродажба.

Въздействието на Another Tomorrow се простира отвъд устойчивостта на околната среда, както се вижда от широката му привлекателност сред знаменитостите и присъствието й в над 50 държави чрез престижни търговски партньори и електронна търговия. Марката, под творческото ръководство на Елизабет Джиардина, продължава да предефинира луксозната мода с ангажимента си към отговорно и устойчиво бъдеще. Участието на Джоли обещава да издигне тази мисия, използвайки нейната глобална платформа на застъпничество за устойчиви практики и по-хуманна верига за доставки. /БГНЕС