Анет Бенинг и Уорън Бийти: Двойката, доказала, че истинската любов съществува в Холивуд

Известно е, че браковете на знаменитости рядко продължават дълго. Те често се озовават в съда, карат се за децата си и след това прекарват следващите няколко години или десетилетия разминавайки се един друг на събирания на знаменитости, сякаш никога не са били заедно.

За брака на Анет Бенинг и Уорън Бийти имаше подобна прогноза, но те доказаха, че любовта им беше и си остава истинска.

Уорън и Анет се запознават на снимачната площадка на филма "Бъгси" през 1992 г. и скоро след това започват любовна афера, която никой не приема на сериозно. Според очевидци режисьорът на филма само се засмял, когато Уорън му се доверил и казал: „Искам да се оженя за нея“.

Мнозина смятаха, че Уорън е твърде стар за нея, тъй като е с 21 години по-възрастен, но явно това не е било пречка пред любовта им.

Казанова на 20 век

Уорън, който стана известен с филма "Сияние в тревата", беше смятан за един от най-големите прелъстители на Холивуд. Един биограф изчислява, че той е спал с впечатляващите 12 775 жени, преди да срещне Анет. По-късно Уорън твърди, че това е невъзможно, защото би означавало, че от 20-годишна възраст е спал с различна жена тях са Мадона, Джоан Колинс, Натали Ууд, Бриджит Бардо, Фей Дънауей, Анджелика Хюстън, Елизабет Тейлър, Даян Кийтън, Джейн Фонда, Кандис Бъргън, Анджи Дикинсън и много други.

Но тогава се появила Анет и всички жени на този свят престанали да съществуват за него.

„Ако съм правил грешки в отношенията с жените, то е само защото съм бил пристрастен към любовта. Когато нещата в една връзка не вървяха, веднага започвах да търся друга, защото мислех, че предишната е грешка и е най-добре да си тръгна. Не бях женен преди Анет, не бях готов за това. Тя ме промени из основи“, казва веднъж Уорън.

Както казва той, бил привлечен от нея, защото била нормална и различна от холивудските старлетки, с които бил излизал преди.

„Отне ми десет минути да се влюбя в нея“, спомня си Уорън.

Тайна сватба

Уорън и Анет се женят на тайна церемония през март 1992 г., когато първото им дете, Катлийн, вече е родено. След това двамата имат още три деца.

От десет години обаче, вместо три дъщери и един син, Уорън и Анет вече имат двама сина и две дъщери, тъй като най-голямата дъщеря Кейтлин реши да смени пола си и да стане Стивън.

През всичките тези години само веднъж имаше съмнения, че е възможен развод. Това става през 2010 г., когато журналистите са предупредени да не задават въпроси на Анет за съпруга ѝ или четирите им деца. И това е било истина – Уорън и Анет са били в противоречие относно желанието на най-голямата им дъщеря да се подложи на операция за смяна на пола. Но както се казва, те бързо разрешили всичко и всичко си дошло на мястото.

Тъй като децата вече са пораснали и не живеят с тях, Анет и Уорън се изправят пред „синдрома на празното гнездо“, но решават да подходят конструктивно и да направят това, което не са успели да направят, когато грижата за децата е била на първо място. И така, след дълга пауза, Анет реши да се върне към първата си любов - театъра. /БГНЕС