Арх. Стефанов: В предизборната кампания е време да обърнем внимание и на децата

Независимият кандидат за кмет на район „Младост“ арх. Стефан Стефанов се срещна и разговаря с жители на квартала, организиран от неговия предизборен щаб детски празник с участието на известния изпълнител Богдан Томов, предаде репортер на БГНЕС.

„Предизборната кампания е време, в което трябва да обърнем време и на децата, и за тяхната забава. Мисля, че районът ни е достатъчно голям, за да може следващият път, когато се видим, да работим в посока на огромен културен център, в който без значение дали вали или не, да има зали за игра“, обеща кандидат-кметът.

Плановете на Стефанов са да направи място с огромни зали за изложби с богат целогодишен културен календар.

Следващата събота, в "Младост" ще гостува драматичен театър “Проф. Енчо Халачев”.

Ще бъде поставена пиесата "Снежанка и джуджетата". Тя е един нов прочит на популярната история, в която самите зрители ще бъдат актьори. Представена е като една щуротия и олелия за деца от 2 до 72 години, която ще пренесе зрителите във вълшебния свят на приказките. След представлението ще има детска дискотека с игри и томбола. Пиесата ще бъде поставена в читалището зад пазара в "Младост" 1 на 19 октомври от 10 часа.

Посланието на арх. Стефанов към жителите на „Младост е: „Решението сме ние, заедно можем да подобрим нашето бъдеще“. /БГНЕС