Арми Хамър се излекува от пристрастеността към дрогата и секса

35-годишният актьор Арми Хамър напусна болницата след девет месеца лечение на фона на полицейско разследване на обвинения в сексуално насилие и злоупотреба с опиати.

„Мога да потвърдя, че г-н Хамър е напуснал лечебното заведение и че се чувства страхотно“, каза адвокатът на Арми пред “E! Нюз“ вчера. Адвокатът не уточни кога Арми е напуснал заведението.

В началото на юни беше съобщено, че Арми е приет в болница с проблеми с наркотиците, алкохола и секса. Проблемите на американския актьор започнаха през януари 2021 г., когато няколко бивши негови приятелки го обвиниха в изнасилване, психологически тормоз и желание за канибализъм. Полицията в Лос Анджелис започна разследване срещу него на 3 февруари и заради ужасяващите обвинения Холивуд му обърна гръб, така че беше уволнен по няколко проекта.

Още през март, преди да влезе в медицинско заведение, Арми публично бе обвинен от жена на име Ефи в изнасилване, твърдейки, че актьорът я е изнасилвал и биел с часове през 2017 г., докато все още е бил женен за настоящата си бивша съпруга Елизабет Чембърс.

Наред с обвиненията в изнасилване, Арми наскоро се върна в светлината на прожекторите за предполагаема кореспонденция с няколко жени, която изтече онлайн и в която открито заявява желание за канибализъм.

Първата си забележителна роля актьорът изигра през 2010 г. във филма "Социалната мрежа" на Дейвид Финчър, в който играе близнаците Уинкълвос. Година по-късно той се появи в биографичната драма „Джей Едгар“, която му донесе номинация за наградата на Гилдията на филмовите актьори за най-добър поддържащ актьор. /БГНЕС