Арън Тейлър-Джонсън може да е следващият Джеймс Бонд

Слуховете за следващия Джеймс Бонд се разбуниха, след като британският таблоид "Сън" публикува материал, в който се казва, че 33-годишният британски актьор Арън Тейлър-Джонсън е получил предложение за ролята на 007.


The Sun съобщи, позовавайки се на неназован източник, че "Бонд е работата на Аарон, ако той пожелае да я приеме. Официалното предложение е на масата и те чакат да получат отговор".

CNN потърси Eon Productions и екипа на Тейлър-Джонсън за коментар.

Слуховете за Тейлър-Джонсън идват след години на спекулации кой ще поеме емблематичната роля след последното участие на Даниел Крейг като Бонд през 2021 г. в "'No Time to Die".

Източник, запознат със ситуацията, казва пред Си Ен Ен, че Джонсън не е бил избран за ролята на Бонд.

А BBC News съобщава, че "вътрешен човек от продукцията" е заявил, че няма истина в слуховете за кастинга на Тейлър-Джонсън.

33-годишният Тейлър-Джонсън за първи път пробива като масов актьор след ролята си в тийнейджърската комедия от 2008 г. "Ангъс, стринг и перфектният сноугър", според IMDB. Той постига още по-голям успех след пробива си в "Kickass" през 2010 г.

През 2017 г. печели "Златен глобус" за най-добър актьор в поддържаща роля за ролята си в "Nocturnal Animals", черна комедия 2016 г., режисирана от модния дизайнер Том Форд.

Сред другите актьори, които са спрягани за ролята, са британският актьор Хенри Кавил и ирландският актьор и неотдавнашен носител на "Оскар" за най-добър актьор Килиан Мърфи.

Мърфи дори наскоро получи стискане на палци от бившия Бонд Пиърс Броснан. "Килиан би се справил чудесно с ролята на Джеймс Бонд в "Тайните служби на Негово Величество", каза Броснан пред BBC.

От години се спекулира и с това, че Идрис Елба е претендент за първия чернокож Джеймс Бонд, като актьорът заяви, че се чувства "супер комплиментиран" от предложенията.

Той каза, че е поласкан, но призна, че някои не биха били щастливи, че е бил обсъждан за ролята./БГНЕС