Арнаудова: Петков сведе енергийната сигурност до гаражно ниво

За пореден път Кирил Петков оправдава собствената си некадърност с опозицията, с моето семейство и с мен лично, свеждайки енергийната сигурност на държавата до гаражно ниво. Това написа във Фейсбук Севдалина Арнаудова.

„За първи път обаче Кирил Петков осъзна, че не е на нивото на Бойко Борисов и реши да репликира мен! И 200 пъти да повтори за джипа в гаража на г-жа Арнаудова, това няма да спре инфлацията, цените на тока, горивата, храните! Това само показва собствената му политическа немощ и некадърност!“, написа тя.

Тя припомни, че такиви джипове имаше в гаражите на ръководството на няколко министерства, в гаражите на ръководството на Булгартрансгаз. Според нея проблемът не е в джипа, а в човека - тоест в мен!

„Договорите за ползване на въпросните джипове - пикапи, са за ползване и са подписани след приключването на проекта Балкански поток, а не в началото, както твърди Петков! С идентични по смисъл договори са предоставени и джиповете на НСО, които Кирил Петков ползва, докато ходи пеша“, добави Арнаудова. /БГНЕС