Арсим Зеколи: Българи, пазете се от отровните доброжелатели от СДСМ

Нашите съграждани българи знаят, но тези от България трябва да имат предвид, че езикът на омразата към тях (пет червени, татари), както и към албанците, не е измислен спонтанно и от обикновени хора. Създаден е обмислено и щателно от елита, който днес пропагандира разбирателството и толерантността. Такъв език не е дело на Любчо Георгиевски и Доста Димовска или на автентичното ВМРО, а на Тричковски, Спасов, Фръчковски, Пендаровски, Шекеринска, Иванов, Бучковски, Димитров, Верушевски, Милчин и други подобни от 90-те години. Изявленията им са архивирани в София, но не са известни на обществеността.

Арсим Зеколи

Техният интерес да действат като „по-приемлива разумна опция“ ще продължи до получаване на дата за преговори. И тогава ще последва обрат с нестихваща ярост в българофобския език на омразата. Такава е тяхната природа.

Сега това е само един от многото кратки периоди на мнима трансформация, последвана от връщане назад. Това е тяхната професия. От кръвожадни албанофоби и българофоби, те за секунда се превръщат в симпатични лица на разумността, компромисите и добронамереността. Докато касичката им не е застрашена и те отново показват истинската си болна същност. Внимавайте и се пазете от отровната „разумност“ на „европейски настроените доброжелатели“ от СДСМ, ДСИ и „либералните скопски интелектуалци“.

Стево Пендаровски

Не правете грешката на обикновените македонци и албански партии. Учете се от гърците. Без промяна на героите на върха, няма споразумение, достойно за доверие и изпълнимо в действителност. Имайте предвид, че това са лица, които обезсмислиха до безсмислие солидните македонски аргументи с комунистическо-удбашки далавери за запазване на собствените си кресла, кланове и благоволение на Белград.

Любомир Фръчковски

А за аргумента за спешност за осигуряване на бързи преговори с ЕС, видя се колко им е важно и спешно с назначаването на Фръчковски.

Новият посланик в България (Агнеса Руси - бел.ред.) произхожда от тази група. /БГНЕС

-------------

Арсим Зеколи, македонски политически анализатор и бивш постоянен представител на РС Македония в ОССЕ. Коментарът му е публикуван в неговия профил в социалната мрежа.