Атланта остана в борбата за плейофите с победа над Индианаполис

Тейлър Хайнике хвърли за 229 ярда и тъчдаун, а Йонхо Ко реализира пет фийлд гола за успеха на Атланта Фалкънс над Индианаполис Колтс с 29-10 в поредна среща от редовния сезон на Националната футболна лига (НФЛ). С победата "соколите" останаха в битката за място в плейофите в Националната футболна конференция (НФК).

Хайнике завърши с 23/33 успешни подавания за Фалкънс (7-8), които са на един мач от лидерите в НФК Юг Тампа Бей Бъканиърс. Атланта приключва сезона с гостувания на Чикаго Беърс и Ню Орлиънс Сейнтс.

Поражението пък остави Колтс в битка с още четири тима в лицето на Хюстън Тексанс, Питсбърг Стийлърс, Синсинати Бенгалс и Джаксънвил Джагуарс за последното място в плейофите на Американската футболна конференция (АФК).

В друга интригуваща среща на Бъдни вечер, Маями Долфинс спечели домакинството си на Далас Каубойс с 22-20 в сблъсък между два от най-силните отбора. Джейсън Сандърс реализира фийлд голд от 29 ярда в самия край на редовното време, за да донесе на "делфините" място в плейофите на АФК.

Останалите резултати:

Минесота Вайкингс - Детройт Лайънс 24-30

Хюстън Тексанс - Кливланд Браунс 22-36

Каролина Пантърс - Грийн Бей Пакърс 30-33

Тенеси Тайтънс - Сиатъл Сийхоукс 17-20

Ню Йорк Джетс - Вашингтон Камендърс 30-28

Тампа Бей Бъканиърс - Джаксънвил Джагуарс 30-12

Чикаго Беърс - Аризона Кардиналс 27-16.

Денвър Бронкос - Ню Ингланд Пейтриъс 23-26. /БГНЕС