Атонио Бандерас: Ще обичам Мелани до смъртта си

След 20 години брак двойката Бандерас-Грифит се раздели през 2015 г., а в последното си интервю испанският актьор откровено говори за бившата си съпруга.

Той призна, че завинаги ще обича втората си съпруга Мелани Грифит.

„Мелани не ми беше само съпруга, тя беше най-добрата ми приятелка. Обичам я и ще я обичам до смъртта си. Тя е моето семейство“, сподели 52-годишният актьор.

Той и 62-годишната Мелани имат дъщеря Стела, която е на 23 години и която според него е наследила неговата креативност.

„Стела е талантлива писателка. Влюби се в книгите от малка и се увлича от работата зад камера и общественото внимание“, признава актьорът, който заедно с Мелани се грижеше и за двете й деца от предишни връзки, дъщеря й Дакота Джонсън и сина й Александър Бауър.

„Винаги съм бил до тях, защото обичам майка им и за мен те са най-важната част от нея. Много бързо те самите го разбраха и ме нарекоха Папонио, което е комбинация от папа (татко) и Антонио“, казва Бандерас, който и до днес взема участие в семейни тържества и други поводи.

"Мелани реши да остане вкъщи, докато работех извън Съединените щати, за да може нашето семейство да има живот като всяко друго. Не би било честно да ги карам да пътуват по света с мен“, казва Бандерас, който от години живее в Лондон с приятелката си Никол Кимпъл, докато семейството му е в Лос Анджелис. /БГНЕС