Аврил Лавин пише готварска книга

Канадската звезда Аврил Лавин разкри, че има желание да издаде готварска книга и коледен албум.

Поп пънк иконата наскоро се завърна към корените си в албума "Love Sux" през февруари и обяви, че ще прави филм по най-големия си хит "Sk8er Boi".

37-годишната музикантка, която е сгодена за колегата си рокаджия Мод Сън, разкри, че има желание да издаде книга с "гурме" рецепти, да пусне линия гримове и дори да запише коледен албум.

В интервю за вестник The Guardian тя каза: "Моята храна е нещо като гурме. Макар, че мога да правя всичко! Паста, сос, веган ястия, салати и супи".

Изпълнителката на хита "Complicated" измина дълъг път, откакто беше уволнена от работа в магазин за пържени пилета.

Аврил признава, че е сюрреалистично, че нейният основополагащ дебютен албум, "Let Go" от 2002 г., е предизвикал толкова голям отзвук и я е катапултирал към славата, защото в него се разказва само за нейния "живот в малкия град и манията по скейтъри" като тийнейджърка.

Междувременно Аврил наскоро разкри, че с удоволствие би работила с Тейлър Суифт, след като изпълнителката на "Love Story" ѝ изпрати букет цветя за завръщането й на сцената.

Тя каза: "Искам да кажа, че Тейлър е невероятна! Всичко може да се случи. Аз съм съгласна [за сътрудничество]! Тя е прекрасна. Когато излезе албумът ми, тя изпрати цветя и сладка бележка, в която пишеше, че харесва новия албум"./БГНЕС