Аврил Лавин развали годежа си с Mod Sun

Аврил Лавин е развалила годежа си с приятеля си Дерек Райън Смит, известен още като музиканта Mod Sun, съобщи TMZ, позовавайки се на свои източници.

Двойката обяви годежа си в социалните мрежи през пролетта на миналата година: Смит предложи на любимата си близо до Айфеловата кула.

Източникът на изданието уточнява, че Лавин и Смит не просто са отменили сватбата, а са се разделили окончателно.

Причината за раздялата не е известна, но близки до двойката твърдят, че за изневяра не може да става и дума. Говори се , че двамата напоследък са имали проблеми, които неуспешно са опитали да решат.

Говорител на Mod Sun коментира новината за раздялата така: "До преди три дни, когато той замина на турне, те бяха заедно и сгодени. Ако нещо се е променило, това е новина за мен".

Преди няколко дни певицата беше забелязана и в компанията на рапъра Tyga: в интернет се появиха спекулации, че двамата се срещат. Близки до музикантите заявиха, че двамата нямат романтична връзка, а просто са добри приятели.

Преди връзката си с Mod Sun певицата е била омъжена два пъти: за музиканта Дерек Уибли и за вокалиста на "Nickelback" Чад Крюгер, с когото се развежда през 2015 г./БГНЕС