Австралийка сподели диети срещу повторно напълняване

Свалила 33 килограма австралийка разказа за диетата си след отслабване, която й помогнала да не напълнее отново, пише Daily Mail.

25-годишната Шен Бътчър е била с наднормено тегло преди около пет години. Въпреки че е имала две бременности оттогава, тя е успяла да не напълнее. „Сега съм в много по-добра форма и имам толкова много енергия! Никога не съм бил толкова уверен в тялото си. И моето психическо здраве никога не е било толкова добро”, похвали се тя.

За да не загуби форма, жената се придържа към строга диета. Обичайната й закуска се състои от смути или капучино с обезмаслено мляко. През деня тя хапва протеиново барче или бананова мъфина. За обяд Бътчър приготвя начос с телешко или пиле на скара със зеленчуци, а за вечеря – ястие с говеждо. Любимият й десерт е шоколадова лава в микровълнова фурна.

„Трябваше да започна да отслабвам отново три пъти след всяка бременност. Но сега мога да кажа, че най-накрая постигнах целта си! Никога през живота си не съм бил толкова кльощава”, твърди австралийката.

По-рано бе съобщено за 165-килограмов жител на английското графство Уорчестър, който свалил 69 килограма и сподели тайната на успеха. Мъжът се отказал от бързото хранене и се върнал към любимите си спортове. След една година диети и тренировки, Вермиър свали 69 килограма и реши да стане професионален боксьор. „Участвал съм в няколко аматьорски състезания и съм правил спаринг двубои с опитни професионалисти“, похвали се той. /БГНЕС

Тагове: