Балабанов: Мутрата Радостин Василев говори измислици, това са предатели

Видяхме хора, които с поведението си в ефир доказаха, че са предатели. Истината е, че бяхте свидетели на куп лъжи без нито един факт, заяви Станислав Балабанов от ИТН, предаде репортер на БГНЕС.

Понеже на едната везна в пространството стоят инсинуациите и лъжите, а от другата страна сядаме ние с фактите и истината, в този момент се случва безпрецедентно нещо, подложени сме на натиск от мутри. Мутрата Радостин Василев говори измислици, каза Балабанов.

Тошко Йорданов от ИТН пусна запис на разговор между депутатката Христина Иванова и Радостин Василев:

„Христина Иванова от Плевен не стои до Радостин Василев в момента. Тя отказвайки да отиде там, мутрата Василев й се обажда и чуйте сами: „Утре ще дойдат хора при тебе и ще си подадеш молбата, за да напуснеш Народното събрание. Щом не ни подкрепяш, значи си предател, казва Радостин Василев на Христина Иванова. Ти оставаш никъде“, добавя той.

Също Василев казва: Гроздане, чакам си парите от министерството, които не си ми дал“, посочи Тошко Йорданов.

Щастлив съм че подобен отпадък не е при нас вече, каза Йорданов за напускането от ИТН на Радостин Василев и останалите петима депутати.

Морално Петков е такъв, каквото е разбирането му за конституцията, каза още Йорданов.

Премиерът си позволява да управлява еднолично. Цялата завера между Радостин Василев и другите неизвестни депутати, е всъщност идея, свързана с пари, подкупи и обещания за постове. Виждате как се държи Радостин Василев - чрез натиск да пращаме хора, да си пишеш молбата за напускане от НС. Кой си ти, да изпращаш мутри, с които да притискаш наши хора, на цената да си министър на спорта, да си с мръсни пари в джоба, защото така ти е обещал Петков и Василев. Ако ние не бяхме направили ходовете през последните дни, държавата е пред фалит, каза Балабанов.

Държавата е пред фалит, а българската история е на ръба да бъде предадена. Предателството на българската история тежи независимо дали е написана на салфетка или е в документ с гриф строго секретно. Петков води няколко месеца политика да предаде България, каза още Балабанов. Каня Петков на детектор на лъжата, за да видят всички как изглежда предателството на интересите на България, добави Балабанов.

Гроздан Караджов каза, че това, че МРРБ е едва ли не разковничето, е фалшив повод и теза, която се тиражира от премиера Петков от първия ден, когато разбра, че дните на правителството са преброени. Той насочи агресията си към мен и изговори куп лъжи, каза Караджов. Тези лъжи бяха потвърдени от пресконференцията преди малко, посочи още той.

Къде са парите г-н Василев, дупки от по над 650 млн. лв. Може да сме лоши, но избрахме да сме истински. Сега плашат, че заради ИТН няма да има пенсии, добави Балабанов.

Бюджетът се движи по график, всички доклади са входирани в НС, каза Любомир Каримански. Бюджетите ще бъдат подкрепени на първо гласуване. Важно е какви предложения ще бъдат направени между двете гласувания. Трябва да е ясно какви ще са приходите и разходите, за да запазим бюджетния дефицит. Този бюджет не включва всички пера, ще направим така, че те да бъдат видени, посочи Каримански.

Петима се отцепиха, единият от тях се държи като мутра, защото плаши една жена. Другият много искаше да бъде министър, каза Тошко Йорданов. Защо сега се отцепвате и къде бяхте преди, за да се възмутите. Това са хора алчни за власт. Радостин Василев е самовлюбен нарцис, Радулов е бивша ДС. Моята вина е, че съм допуснал тях без да се вслушам, коментира Йорданов.

Да направим закрито заседание за РСМ, където да се изчетат всички грами и да се види дали има обещания, предложи Йорданов.

От своя страна Гроздан Караджов каза: Промяната, вие сте мафията. /БГНЕС