Бандерас се отказал от музикална кариера

Антонио Бандерас е отхвърлил доста предложения да замени Холивуд с музикална кариера.


63-годишната звезда от "Маската на Зоро", който демонстрира певческите си умения в новия филм "Пътуване към Витлеем", е пял песни в "Шрек 2" и "Десперадо" в миналото, но никога не е искал да се занимава с това, правейки кариера.

Той каза пред E! News: "Никога не съм се възприемал като професионален певец. Когато направих "Евита" с Мадона преди много години, започнаха да ми предлагат договори за записи и други подобни неща. Никога не съм приемал това сериозно. Просто това предполагаше твърде много работа, а аз вече бях на 30 и няколко години и не исках да се впускам в тази територия".

Той все още участва в мюзикъли на сцената - включително в такива като "A Chorus Line" и "Company" - в своя театър в Малага, Испания, и дори се подготвя да режисира предстоящата постановка на "Gypsy" на това място.

Звездата добави: "Обичам да пея, но обичам да пея с някаква драматична цел, а не като поп певец. Не съм поп певец. Обичам да разказвам история, когато пея, а това е нещо, което може да се направи и в музикалния театър".

В новия филм "Пътуване към Витлеем" той споделя екрана с доведената си дъщеря Дакота Джонсън - която има с бившата си съпруга Мелани Грифит.

Запитан дали някога са си разменяли съвети, той каза: "Не, не и с Дакота. Искам да кажа, че тя вече се снимаше във филми по времето, когато ние все още бяхме като семейство заедно в Лос Анджелис"./БГНЕС