Барбара Стрейзънд не иска биографичен филм

79-годишната звезда Барбара Стрейзънд в момента пише автобиографията си и иска феновете да я прочетат, за да научат истината за живота й. Певицата признава, че ще се „разстрои“ ужасно много, ако бъде направен филм за нея преди да е починала, защото ще я дразнят всякакви неточности във филма.

„Ужасно много ще се разстроя, ако има нещо невярно или пък откровена лъжа“, казва Стрейзънд в интервю пред водещия Марк Малкин. „Ето защо написах песента „Не ме лъжи“. Вероятно съм изгубила много свои фенове, но никога не е късно да се изправим пред истината“.

И признава, че никога в живота си не е имала толкова време да пише. "Така и никога не се научих да пиша, защото майка ми искаше да стана секретарка и ме караше да пиша, когато бях в гимназията, а аз исках само да бъда актриса. И в знак на протест оставих ноктите си да растат. Това ми попречи да държа химикалката, така че сега започвам всичко наново. Сега говоря в приложението си QuickVoice и след това го изпращам на някой да пише“, признава певицата. /БГНЕС