Бащата на Мъск има дете от доведената си дъщеря

Бащата на Илон Мъск, 76-годишният Ерол Мъск, каза пред The Sun, че наистина има второ дете от доведената си дъщеря, 35-годишната Жана Безуиденхут, която отглежда от 4-годишна възраст. Мъск каза, че преди три години на двамата им се родила дъщеря. По-рано се оказа, че през 2017 г. на Ерол и Жана им се родил син - Елиът Ръш, по прякор Раши, сега е на пет години (Жана беше на 30 години по време на раждането на сина си от Ерол).

Ерол добави пред The Sun, че второто му дете с Жана е "непланирано", но той не се съмнява в бащинството, тъй като е живял с доведената си дъщеря след раждането на сина им. „Не съм проверявал нейното ДНК. Но тя изглежда точно като другите ми дъщери. Тя има черти на Роза и Тоска. И тя прилича на Раши и се държи като него. Така че е доста очевидно. Не беше планирано, но живеехме заедно. Жана остана тук около 18 месеца след раждането на Раши”, каза Ерол Мъск.

Бащата на основателя на Tesla също отбеляза, че вече е скъсал с доведената си дъщеря. Причината била голямата разлика във възрастта – 41 години. Според Ерол рано или късно тази "пропаст между поколенията се проявява". Мъжът обаче отбеляза, че са „много привързани един към друг“ и не изключи, че Жана може да се върне при него.

В същото време Ерол призна, че когато децата го посещават, те започват да му „лазят по нервите“, но веднага щом си тръгнат, му липсват ужасно. В същото време той изобщо няма нищо против да продължи състезанието си.

„Единствената причина да живеем на Земята е да се възпроизвеждаме. Ако можех да имам още едно дете, щях. Не виждам причина да не е така. Ако се замислех, тогава нито Илон, нито Кимбал щяха да съществуват”.

Ерол каза още, че има доста жени, които твърдят, че са раждали от него: „Имаше период в Йоханесбург през осемдесетте, когато всяка вечер се срещах с различни жени. Имах много срещи”.

Мъжът призна, че за собствените му по-големи деца от Май Маск връзката му с Жана е била шок: „Все още не им харесва. Те все още се чувстват малко странно, защото тя е тяхна сестра. Тяхната полусестра.”

Самият Илон Мъск почти напълно прекъсна отношенията с баща си след поредица от жестоки конфликти. В интервю милиардерът нарече баща си "ужасен човек". Самият Ерол отрича да е в лоши отношения с известния си син. В интервю за The Sun той също се пошегува с Илон, като каза, че му е трудно да "следи" внуците си. Съвсем наскоро стана известно, че Илон Мъск има близнаци от Сиобхан Зилис, глава изпълнителна директорка на неговата компания Neuralink. Сега Илон има девет деца. Самият основател на Tesla и SpaceX коментира така тази новина: „Правя всичко възможно, за да помогна в борбата срещу обезлюдяването на човечеството”.

Ерол беше женен за майката на Жана в продължение на 18 години и те имат две общи деца. По времето, когато започна връзка с доведената си дъщеря, той вече беше разведен. Майката на Жана също беше много по-млада от Ерол: когато се ожениха, тя била на 25 години, а той на 45. /БГНЕС