Бенедикт Къмбърбач се натровил с никотин

Британският актьор Бенедикт Къмбърбач разказа пред списание Esquire, че ролята на непрекъснато пушещият собственик на ранчо във филма „Power Of The Dog” била изключително трудна за него.

"Три пъти се натрових с никотин. Наистина е ужасно, когато се налага да пушиш много пред камерата", каза актьорът.

В новия филм Къмбърбач играе собственик на най-голямото ранчо в американския щат Монтана. Според актьора той трябвало да пуши цигари без филтър и го правел за да свикне напълно с героя. "Исках хората в стаята да усещат как мириша. Беше трудно обаче", каза той.

Къмбърбач също така разкри, че е неспокоен преди премиерата на продължението на историята за Доктор Стрейндж през 2022 г., в което той ще се появи отново в главната роля. „Страхувам се, защото първият филм имаше огромен успех, а Доктор Стрейндж се превърна в много обичан герой“, каза актьорът.

Бенедикт Къмбърбач е изиграл повече от 60 роли като най-известната е превъплъщението му в най-прочутия британски детектив, чиято история е пренесена в наше време. Според проучване, публикувано през февруари, героят на Къмбърбач Шерлок Холмс стана най-популярният герой на всички времена сред зрителите на BBC. /БГНЕС