„Бенифър - част втора“: Новата-стара любима двойка на Холивуд

Въпреки че изглежда, че старата-нова връзка между Бен и Дженифър или както Холивуд я нарече - „Бенифър - част втора“ е развила скорост от 0 до 100 за рекордно време, има доказателства, че са изминали поне два месеца, преди да започнат да се виждат.

Сега Дженифър Лопес се завръща в Лос Анджелис на фона на подновеноя романс с Бен Афлек.

През последните няколко години певицата живее в Маями, където споделя къща на плажа с бившия си годеник Алекс Родригес, чиято стойност се оценява на 40 милиона долара. Но сега таблоидите пишат, че 51-годишната Лопес, която също притежава имение в Бел Еър на стойност 28 милиона долара, иска да започне нов живот в Лос Анджелис, за да бъде по-близо до Афлек. Той живее в квартал Брентууд.

„Преди Алекс Дженифър прекарваше повече време в Лос Анджелис, отколкото в Маями, но докато беше с него, Маями стана тяхната семейна база“, каза източник пред „Сън.

Той разкри още, че къщата в Маями й напомня твърде много за бившия й годеник, а Лос Анджелис е идеален за ново начало, защото е по-подходящ за нейната работа и фотосесии, които са по-често на Западния бряг.

Алекс, за когото се говори, че е изневерил на Джей Ло по време на връзката им, планира да се премести в Ню Йорк. Предполага се, че бившият бейзболен професионалист е разглеждал апартаменти в Манхатън.

Бен Афлек и Дженифър Лопес не са подновили романа си през последните седмици, а още през февруари, когато той е започнал да я залива с имейли, докато тя е снимала в Доминиканската република „Gunshot Wedding“, твърдят източници за TMZ.

Твърди се, че след като видял снимки на Дженифър в Доминиканската република, той й писал, за да й каже колко красива изглежда и колко му се иска той да бъде там с нея. Разбира се, той е бил зает в Бостън по време със снимките на „The Tender Bar“ с Джордж Клуни - а тя все още е била сгодена за Алекс Родригес.

Източници на TMZ казват, че Джей Ло отговорила на имейлите. Нейната реакция била: „С твоята писалка ти можеш да притежаваш сърцето ми“.

Те продължили да общуват с имейли до края на април.

Според същите източници по това време между тях не е имало физически контакт или среща, но имейлите добавят контекст към това как са подновили връзката толкова бързо.

"Не забравяйте, че те бяха заедно в Лос Анджелис през първия уикенд на май, само две седмици след като Дженифър и Алекс разтрогнаха годежа си", напомня порталът.

Въпреки че изглежда, че старата-нова връзка между Бен и Дженифър или както Холивуд я нарече - „Бенифър - част втора“ е развила скорост от 0 до 100 за рекордно време, имейлите са доказателство, че са изминали поне два месеца, преди да започнат да се виждат.

Остава само да се надяваме, че двамата ще предоставят достатъчно пикантерии на холивудската преса и ще развият отношенията си, така че да се превърнат в новата любима звездна двойка. /БГНЕС