БФС обяви програмата до края на сезона в Първа лига

Спортно-техническата комисия към БФС обяви програмата до края на сезона в Първа лига по дати и часове, включително и за финала на Купата на България между ЦСКА и Арда, който ще се проведе на 19 май, сряда, от 19:30 часа на Националния стадион "Васил Левски".

Дербито ЦСКА - Лудогорец ще се играе на 12 май от 19:30 часа в София

В най-интересното дерби от първата шестица на плейофите ЦСКА ще посрещне лидера Лудогорец на 12 май, сряда, от 19:30 часа на стадион "Българска армия". Дотогава обаче "орлите" може да са си осигурили рекордната 10-та поредна шампионска титла на България, като те могат да сторят това още в първия плейофен кръг с успех при домакинството си на Берое на 4 май, вторник, от 19:45 часа.

В битката в плейофна група А, в която са отборите от седмо до десето място след края на редовния сезон, ще продължат до 23 май, докато тези в плейофна група Б, където е битката за оцеляване, приключват на 21 май. Баражът за участие в евротурнирите ще се проведе на 27 май, четвъртък, от 20:00 часа, докато баражът за оставане в Първа лига между 12-ия в крайното класиране на Първа лига и третия във Втора лига ще се играе на 28 май, петък, от 20:00 часа. /БГНЕС