Били Айлиш: Гледането на порно като малка ми причини кошмари

Певицата Били Айлиш сподели как е страдала от кошмари, след като е била изложена на "груба" порнография от 11-годишна възраст.

Пред радио SiriusXM, 19-годишната звезда заяви, че сега се чувства "опустошена", когато се замисля за гледането на такива филми.

Айлиш каза, че това преживяване я е накарало „да не казва "не" на неща, които не са добри", когато е започнала да прави секс.

"Беше така, защото си мислех, че това е, което трябва да ми харесва", каза носителката на "Грами".

Темата за порнографията беше засегната в интервюто, тъй като тя се споменава в песента Male Fantasy от албума ѝ Happier Than Ever.

Тя сподели пред интервюиращия Хауърд Стърн, че сега смята, че порното "е срамно", след като е гледала съдържание, което описва като "насилническо" и "унизително", докато е растяла.

"Не разбирах защо това е нещо лошо - мислех, че така се научаваш как да правиш секс", казва Айлиш за гледането на порно и добави, че майка ѝ е била "ужасена", когато ѝ е казала.

В интервюто си Айлиш обсъди и редица други въпроси, включително заразяването й с Covid-19 по-рано тази година, въпреки че е била ваксинирана.

"Не умрях и нямаше да умра, но това не омаловажава спомена колко ужасно беше", казва тя и добави, че не се е чувствала добре в продължение на почти два месеца./БГНЕС, Би Би Си

Вашингтон / САЩ