Бившият съпруг на Адел може да претендира за половината от състоянието ѝ

Английската поп певица Адел, може да се раздели с половината от богатството си, оценено на 173 милиона евро, след развода си.

Според "Сън", бившият съпруг на Адел - Саймън Конъки, би могъл да претендира за половината от състоянието ѝ, оценено на 150 милиона лири (173 милиона евро). През 2016 г. двойката се омъжи тайно и не е сключила предбрачен договор. Създателят на НПО "Drop4Drop" (отговарящ за транспортирането на питейна вода в бедните страни) има право да претендира за 50% от тази колосална сума. Според източник на "Сън", не е в природата на последния да претендира такава сума: "Саймън няма интерес към червени килими, шоубизнеси или концерти ..." Според документи от развода, изпълнителката на "Skyfall" вече е отстъпила на бившия си съпруг имението в Лос Анджелис през януари 2019 г., преди да продаде своя дом в Лондон за три милиона паунда през февруари 2019 година.

Дивата се премества в Ню Йорк, за да напише новия си албум

Според британския таблоид 30-годишната звезда напуска съпруга си и се премества в Ню Йорк, за да напише новия си албум. Миналия месец Адел организира парти за развода си с много известни личности, сред които и близката й приятелка Дженифър Лоурънс. Същият този източник на "Сън" разкрива: "Дженифър беше първата, на която тя сподели това. След това двете направиха двойно тържество. Адел вдигна наздравица за бъдещето си ергенство, а Дженифър отпразнува бъдещия си брак с Кук Марони. "

В събота, 20 април, 2019 г., Адел обяви за развода си чрез информация в агенция. Двойката има шестгодишно момче на име Анджело. /БГНЕС