Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс даряват 1 милион долара

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс обявиха, че даряват милион долара в помощ на хранителните банки, тъй като коронавирусната епидемия засяга бедните.

32-годишната актриса и 43-годишният актьор обявиха в социалните мрежи, че дават един милион долара за справяне с коронавируса. Тази сума ще бъде разделена между две хранителни банки: Feeding America и Food Banks Canada.

„Covid-19 оказва драматично въздействие върху възрастните хора и семействата в неравностойно положение. Блейк и аз даряваме 1 милион долара, които да се разделят между Feeding America и Food Banks Canada. Ако можете да направите дарение, тези организации имат нужда от това. Погрижете се за телата и сърцата си. Останете позитивни. Обадете се на някой, който има нужда да говори“, написа актьорът от „Дедпул“. И да завърша с хумористична нотка. "(Телефонният номер на Хю Джакман е 1-555- (придружено плачещо емотиконче) -Хю)", написа той.

От своя страна, бившата звезда на „Клюкарката“ пише: „Въпреки че трябва да се дистанцираме социално, за да защитим онези, които не могат да са в карантина, можем да останем свързани. Помислете за тези сами и изолирани. Facetime, Skype, направете видео. Помислете за любовта, която може да надмине всичко това. Общините предприемат действия, купуват необходимото за възрастни хора и приготвят храна за децата. Всички можем да направим нещо за другите, дори ако просто трябва да останем вкъщи. Изпращам ви цялата си любов. Сега някой може ли да каже на Райън, че „емоционалното дистанциране“ от тъщата не е нещо, което съществува “, пошегува се тя.

Женени от 2012 г., Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс са родители на три дъщери: Джеймс (5 години), Инес (3 години и половина) и малко момиченце, родено в края на 2019 г., чието име все още не е разкрито. /БГНЕС