Близки на убитата Евгения искат доживотен затвор за съпруга й и неговия баща

Близки на убитата в "Лагера" Евгения Владимирова се събраха на протест пред Съдебната палата, като по-голямата част от хората влязоха в сградата и застанаха пред съдебната зала, в която Софийският градски съд (СГС) гледа делото срещу съпруга й Орлин Владимиров. Той е обвинен за убийството на Евгения Владимирова, която беше намерена в куфар, предаде репортер на БГНЕС.

Ивайло е съученик на Орлин Владимиров и каза пред БГНЕС, че протестира с искане за доживотен затвор за него и баща му Пламен Владимиров. "Не искаме да ги пуснат след 15 години и да се разхождат сред нас", категоричен е той.

"Моите искания са доживотен затвор без право на замяна. Той е опасен за обществото, този психопат и баща му", заяви пред БГНЕС Седрик, който е бил колега и приятел на Ети.

БГНЕС припомня, че на 12 ноември 2021 г., след едномесечно издирване, тялото на Ети беше открито в куфар в хвостохранилище край Перник. Нейният съпруг и обвиняем за жестокото убийство Орлин Владимиров обяви, че жена му е изчезнала и дори се включи в издирването й, а неговият баща Пламен Владимиров е помогнал за укриването на трупа на снаха си. /БГНЕС