Близките на Ким притеснени от връзката й с комик

Близките на 40-годишната Ким Кардашиян сериозно се опасяват за психичното здраве на 43-годишния й бивш съпруг Кание Уест. Те смятат, че тясното й общуване с 27-годишния комик Пит Дейвидсън може да има изключително негативен ефект върху психиката на Кание, която и без това е нестабилна (биполярно разстройство, публични лудории, скандални изказвания - всичко това е в неговия "личен профил" ).

Всички в семейството се притесняват как Кание ще реагира на това, че Ким прекарва толкова много време с Пит. Кание наскоро каза, че все още иска да бъде с Ким, така че не може да го понесе добре връзката й с Пит, каза вътрешен човек.

Какви чувства наистина изпитва рапърът, не е известно. От една страна, той се отказа от Ким в Instagram и наскоро се появи публично с нова приятелка. В същото време той все още нарича Кардашян своя съпруга и казва, че иска да бъде с нея и четирите им деца.

Според източници, Ким се чувства страхотно в компанията на Пит, въпреки разликата във възрастта. Дейвидсън й обръща много внимание, прави й комплименти и я развеселява с шегите си. В брака й липсваше всичко това. Животът с Кание не беше толкова безгрижен. /БГНЕС