Бобоков: Благодаря на Борисов за определението

Отдавна разказвам, че ние сме порядъчни хора с брат ми, сериозни инвеститори и заслужаваме достойно отношение. Това заяви Пламен Бобоков, предаде репортер на БГНЕС.

„Чух какво каза г-н Борисов и му благодаря за това определение, тъй като аз отдавна го разказвам на всички медии, че ние сме порядъчни хора с брат ми, сериозни инвеститори и заслужаваме достойно отношение, а не това, в което в момента сме въвлечени по нечий каприз, не знам чий, за съжаление“, каза бизнесменът.

Попитан дали е получавал помощ от държавата за неговия бизнес, Бобоков категорично отговори: Не.

“Само и единствено по време на делегации да се кажат две добри думи в чуждата администрация при чуждите президенти, премиери и т.н.”, заяви той.

По-рано днес министър-председателят Бойко Борисов каза, че се познава с единия от братята Бобокови от над 10 години.

“Бил е в мои делегации, оказвал съм му съдействие за бизнеса зад граница по предложение и на работодателските организации. Винаги съм считал, че е почтен човек”, посочи премиерът. Той заяви, че многократно е водил комуникация с него, а с Атанас Бобоков никога.

“И пак повтарям всичко е било в сферата на това, което законът позволява да подпомагаме бизнеса зад граница”, каза Борисов. /БГНЕС