BOBO&THE GANG с нов сингъл и концерт в “Терминал 1”

Първият по рода си hip-hop проект с live банда в България - BOBO&THE GANG ще представи чисто нов сингъл и цял специален концерт на 13 ноември в клуб “Терминал 1” в София.

Освен сингълът, който все още очаква своето заглавие, бандата ще представи за първи път на живо и още три съвсем нови парчета. Те ще са част от предстоящия им нов албум записите, на който текат в момента.

BOBO&THE GANG са банда с уникален собствен стил и представят издържан авторски hip-hop с текстове изцяло на български език. Групата е с неповторимо, собствено звучене и смесва успешно хип- хоп, фънк, соул, джаз и рок. Членове на бандата са едни от най-изявените и признати музиканти у нас - Борислав “Bobo” Димитров - вокал, Росен Ватев – ударни, Ангелю Дюлгеров – китара, Ивайло “Топсън” Стайков – клавир, Стойко Милев – бас, Борис “Jaka” Спасов – програминг, Владислав Мичев – тромбон, Волен Милчев – бек вокал. Специален гост в събитието на 13-ти ноември ще бъде саксофонистът Димитър Льолев, който участва в записите на новия сингъл.

За ценителите на смислената и добре звучаща качествена, българска музика датата 13 ноември се очертава да е истински празник, а билетите за него вече се продават с пълна сила. /БГНЕС