Бойко Борисов: От чалгата ще минем на рап

От чалгата ще минем на рап и след 3-4 месеца пак ще кажете дайте пари. В момента ние сме във война с COVID-19, всеки ден гинат по 80 българи. Пак ще ги бием на изборите. Хората видяха, че не могат.

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща в Пловдив, където коментира актуалните вътрешнополитически и обществени теми – от предстоящите избори за президент и парламент, през влизането на Ицо Хазарта в политиката, до провеждащия се днес конгрес на БФС и пандемията от коронавирс, предаде репортер на БГНЕС.

По повод протеста на пътните строители, които втори ден докарват тежката си механизация на жълтите павета в София, Борисов заяви:

„Ако ние управлявахме днес и строителните компании са отпред, единственото, което щях да им кажа, е че договорите трябва да се изпълнят в срок”.

И добави: „Все си мислех, че за „Тракия” ще се засрамят да оправят мантинелите, половината ги няма”.

Във връзка с потъващия край Камен бряг кораб „Вера Су”, лидерът на ГЕРБ подчерта: „Столипиново да бяхме пуснали, досега да бяха изнесли и кораба и товара”.

Борисов упрекна служебното правителство и в провал на ваксинационния процес и овладяването на заразата.

Според него, ако машинното гласуване е хубаво, Европа ще гласува по този начин. Той беше категоричен, че при този метод става манипулация. /БГНЕС