Бони Тейлър: Никога няма да се пенсионирам

70 -годишната певица - чийто дебютен албум от 1977 г. „The World Starts Tonight“ включва първия й хитов сингъл „Lost In France“ - отразява дълголетието й и идеята да не остарее.

Говорейки пред списание „The Lady”, тя каза: „Нямах нищо против да бъда на 40, 50 или 60. Но на 70! Едва ли мога да споделя, че съм мислела това искрено. Имам чувството, че говоря за някой друг”.

„Бях много заета през годините, предшестващи блокирането заради коронавируса. Имаше твърде много работа, като се обърна назад. Сега искам да отделя време за още празници в Португалия. Но аз харесвам това, което правя. Не го правя за парите. Обичам да съм пред публика. И ми липсваше моята група и екипа ми. Да съм на сцената е в моята ДНК”.

"Цялото пътуване си заслужава за тези няколко часа пред моите фенове. Това ми даде най-прекрасния живот и преживявания. Считам се за много щастлива жена", заяви Бони Тейлър.

Тя добави: "Никога не съм се чувствала по-назад от мъжете. Аз съм силен човек и мога да се състезавам с най-коравите мъжки гласове”./БГНЕС