Борисов: Безвремието забави ритъма на цялата държава

Безвремието през последните три години, откакто ГЕРБ не управлява, забави ритъма на цялата държава. Това заяви лидерът на партията Бойко Борисов, предаде БГНЕС.


Повод за коментара на Борисов е откриването на най-големия тунел у нас „Железница“ на АМ „Струма“, чието изграждане е започнало още по негово време, и забавянето на решението на проблема с Кресненското дефиле.

„Изграждането на автомагистрала „Струма“ беше приоритет на правителствата на ГЕРБ. Работихме неуморно и експедитивно, както хората очакваха от нас. През третия ни мандат започнахме съоръженията, които се откриват днес“, заяви Борисов.

Той припомни, че е осигурил европейско и национално финансиране, придвижени са тежките процедури и е започнало самото строителство на тунела, както и на и мостовите съоръжения от двете му страни.

„Имахме решение и за най-опасния участък - този през Кресненското дефиле. Което вече три години отлежава “в кошчето”. Защото тапата там си стои. И чака с години. Дано не потъне в безвремието, което през последните три години - откакто ГЕРБ не управлява, забави ритъма на цялата държава“, предупреди лидерът на ГЕРБ.

Борисов пожелава леко и безаварийно пътуване по новите участъци на „Струма“!

„Поздравления за всички, които работиха по тях! Успяхме, въпреки другите, които ни саботираха! #РаботаРаботаРабота“, добави лидерът на ГЕРБ. /БГНЕС