Борисов: Бордът на “Булгаргаз” още не е започнал да работи, а вече отварят офертите за 3 секунди

Лакомниците толкова бързат да се налапат. Бордът на “Булгаргаз” още не е започнал да работи, а вече отварят офертите за 3 секунди и определена фирма чака и натиска копчето. След това затварят офертите. И после парите от рушвета отиват някъде в чужбина. Вземат 60 000 мегаватчаса и отиват на Малдивите да си почиват. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Кирково.

"Тея ходят в Брюксел да говорят за корупция, за реформа в съдебна система, тея точно... Тея хора като ги гледате, не ви ли е мъчно, бе, Рашков ли си, къв си там...? Не ви ли е мъчно, бе... с три байпаса да ги държите по арестите, докато лъжете с машините в София. Директно се пренасяме към 44-ото - по същия начин партията на Рашков и сега припозната от Кирил Петков, защото от няколко дни реториката му е същата. Арести, арести, докато те крадат. И ще докажем, че са крали в петък вечер. И то са крали с милиони", подчерта Борисов.

Дошли сме да обясним на хората как управляващите 8 месеца лъгаха за АМ „Хемус“, за ин хаус процедурите, а сега техните министри работят по абсолютно същия начин. Всяко тяхно действие е лъжа и измама, 8 месеца лъжи, каза Борисов.

Политиката на Кирил Петков е слагаш жена си, любовницата си, назначаваш на висок пост и шефа на ЛИДЛ и няма конфликт на интереси, каза още Борисов. /БГНЕС

Тагове: