Борисов: Гвоздейков трябва отговаря за изборите

Министерски съвет възложи на министъра на транспорта и съобщенията Георги Гвоздейков координацията по изпълнението на дейностите във връзка с организационно-техническата подготовка на изборите.


“Георги Гвоздейков е учредител на ПП, беше им знаме, символ. Безспорно честен човек е, така всички ще са спокойни”. Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов решението на служебния кабинет, предаде репортер на БГНЕС.

“Имаме доверие на хората, които честно са си вършили работата”, каза Борисов и добави: "В щаба за изборите, мисля, че всички ще приветстват решението министър Гвоздейков да го оглави, за да може да се проведат едни честни и демократични избори".


Припомняме, че след като Георги Гвоздейков реши да остане в служебния кабинет от "Продължаваме промяната" обявиха, че го изключват от партията.

В четвъртък Министерският съвет възложи на министъра на транспорта и съобщенията координацията по изпълнението на дейностите във връзка с организационно-техническата подготовка на изборите, включително дейностите по съгласуване с Централната избирателна комисия на условията и реда за изработването, доставката и съхранението на изборните книжа и материали, както и съхранението на техническите устройства за машинното гласуване. /БГНЕС