Борисов, Каракачанов и Захариева влязоха на срещата при Радев

Премиерът Бойко Борисов, вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов и вицепремиерът и външен министър Екатерина Захариева пристигнаха на срещата при президента Румен Радев, предаде репортер на БГНЕС.

По инициатива на държавния глава днес се провежда консултативна среща на тема: Преглед на двустранните отношения между Република България и Република Северна Македония в контекста на постигнатите резултати от работата на Съвместната мултидисциплинарна експертна комисия по исторически и образователни въпроси и очакваната покана към Република Северна Македония за присъединяване към Европейския съюз.

Борисов пристигна на консултативната среща при Радев

За участие в консултативната среща са поканени още председателите на парламентарните групи, председателите на Комисията по външна политика и на Комисията по европейските въпроси и контрол на европейските фондове в Народното събрание, както и председателят на Съвместната мултидисциплинарна експертна комисия по исторически и образователни въпроси между Република България и Република Северна Македония. /БГНЕС