Борисов: Шоуто в парламента струва по 19 млн. на ден, хубаво, че го закриха

„Парламентът беше закрит. Надявам се, че президентът Радев не се гордее с продукта, който една година създава и накрая го изпрати в парламента. Гледайки ги, предполагам, че не се гордее с тях и е разбрал какво направи. Ако не е разбрал, още по-лошо“. Това заяви премиерът в оставка Бойко Борисов по отношение на политическата обстановка в България след края на неформалната сесия на държавните и правителствени ръководители на страните членки на ЕС.

Той напомни, че за състоялите се избори разходите бяха в размер на 150 милиона лева. Същевременно депутатите са работили едва осем дни.

„Излиза, че по 19 милиона лева на ден струва това шоу в парламента. Хубаво, че го закриха, защото с това шоу щяхме да фалираме“, изтъкна още Борисов, цитиран от правителственият пресцентър.

Борисов напомни, че сега предстоят още разходи за нови избори, а след няколко месеца предстоят и президентските избори. „Европа и светът броят центовете и се чудят как засегнатите от пандемията да бъдат компенсирани, ние харчим стотици милиони за шоу“, посочи още Бойко Борисов. /БГНЕС

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/3084173508477365