Борисов: Лидери, сринали се на изборите, стават вице. Корупцията ще ги сплоти

Любопитен съм как ще управляват хора загубили изборите – как лидерите на партии, сринали се на избори, ще бъдат вицепремиери и министри. Лидери, които им поискаха оставката техните избиратели, понесоха най-ниските резултати в историята, сега ще ни управляват.

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод бъдещото правителство, с кандидат за премиер Кирил Петков, който днес получи и върна готов мандата на президента, предаде репортер на БГНЕС.

Правителство, в което присъства Бойко Рашков – кандидатът за червен главен прокурор, еманация на комунистическата следствена служба, няма как да подкрепим, а и никой не очаква да подкрепим. Разбира се, че ще има толеранс, но ако тръгнат да теглят милиарди – какъв толеранс. Ако има правилни политики, ние ще ги подкрепяме, коментира Борисов.

След Станишев имаше разруха, след Орешарски имаше огромна разруха, след тези ще има катастрофа, прогнозира Борисов.

Корупцията ще ги сплоти. Това в момента е моята прогноза, каза още той и добави: Това правителство тотално се контролира от Радев, цялата власт е негова - остана му ГЕРБ и затова е цялата репресия, каза още Борисов и се закани: Ще изправя срещу Кирил и Асен армия от хора с по-добри CV-та, по-краси и по-умни. Няма тема, която да не знам. /БГНЕС